Guldklimpen bw logo

Underkläder

En BH som sitter bra måste upplevas för annars förstår man inte skillnaden. 
Hur ser BH-arna ut i din byrålåda egentligen? Börjar de bli urtvättade och lösa? Känns det som att du fortfarande får det rätta stödet?
Visste du att de flesta kvinnor ändrar BH-storlek flera gånger under livet? Det kan vara olika orsaker tex att man går upp och ned i vikt, man får barn, att kroppen ändras med åldern.

Många kvinnor går omkring i fel storlek, med ont i axlar och rygg. 
Det som är viktigt att tänka på är att stödet som BHn ger ska sitta runt bröstkorgen och inte hänga på axlarna. Det många gör fel är att gå upp i omkrets för att få plats i kupan. Det som händer då är att stödet runt bröstkorgen försvinner och det hänger på axlarna istället. Det kan i sin tur leda till värk i nacke & axlar, hängiga bröst och permanenta gropar i axlarna om bysten är tung.

Tänk också på att BHn ska kännas skön och stabil runt om. Att inga sömmar eller kanter skaver. Kupan ska vara tillräckligt stor så att inget väller över kanterna och att byglarna går in mellan brösten och ligger mot bröstbenet. Men kupan ska inte heller vara så stor att den rynkar sig, får då tappar man stödet. 

Så gå och inspektera dina gamla BHar, det kanske är dags att uppdatera?
Välkommen till oss på Guldklimpen så ger vi dig tips, råd och hjälp med din nästa BH.

Varumärken som du hittar här hos oss är bland annat:
PrimaDonna, L´aventure, Marie Jo, Chantelle, Femilet, Passionata, Anita, Felina, Marlies Dekkers, Parfait, Affinitas, Fantasie, Freya, Elomi, Abecita, Trofé, Aubade, Hogengård, Amoena, Lovable, Cosabella, Panache, Lingadore, Calvin Klein, Stella McCartney, Heidi Klum Intimates

Här hos oss på Guldklimpen hittar du underkläder för alla tillfällen i livet & för alla storlekar!
Bland annat hittar du sportbehåar, behåar med byglar & utan byglar, amningsbehåar, behåar med protesfickor, axelbandslösa behåar, halterneckbehåar mm mm mm.

Powered by JS Network Solutions